Geoffrey Nice Foundation

Ish kryeprokurori i Tribunalit të Hagës, Sir Geoffrey Nice dhe Nevenka Tromp nga Ekipi Hulumtues në procesin ndaj Millosheviqit, mbajtën ligjëratë për studentët e AAB-së

Scroll to top